Business Intelligence

NetSuite Business Intelligence

NetSuite BI provides the power of built-in, real-time dashboards, reporting and analysis across all the integrated processes within the software suite.

Over NetSuite Business Intelligence

Het is moeilijk om een nauwkeurig beeld van een bedrijf te krijgen. Informatie wordt opgeslagen op meerdere afzonderlijke systemen en bovendien zijn handmatige processen voor gegevensbeheer tijdrovend en foutgevoelig. Effectieve besluitvorming is alleen mogelijk als u betrouwbare gegevens hebt, zowel op managementniveau als in de front-office.

NetSuite Business Intelligence levert de kracht van ingebouwde, real-time dashboards, rapporten en analyses voor alle geïntegreerde processen binnen het softwarepakket. Wanneer zakelijke gebruikers echte inzichten met toegevoegde waarde krijgen, kunnen ze real-time problemen, trends en kansen herkennen. Vervolgens kunnen ze direct naar de onderliggende transactie kijken om actie te ondernemen.

Belangrijkste voordelen:

  • Real-time inzichten in de bedrijfsprestaties voor alle bedrijfsfuncties, van een globaal overzicht tot alle transacties.
  • Eenduidig beeld van alle feiten met al uw gegevens op één locatie.
  • Een persoonlijke omgeving die u zelf kunt bedienen met gebruiksvriendelijke rapportagetools. U hoeft niet te programmeren en u hebt geen technische hulpmiddelen nodig.
  • Onderweg toegang tot de omgeving via uw webbrowser en mobiele apparaat.

Wanneer u ook data wilt ontsluiten vanuit andere applicaties dan NetSuite, dan helpen wij u ook graag.

Meer informatie over BI & Analytics op Cadran Analytics website

NetSuite for the Controller

Interesse in deze oplossing?

Free Product Tour

Cadran - Marcel van Es

Advies op maat over onze oplossingen?

Marcel van Es, Sales Manager Oracle NetSuite bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.