Transsmart

Transsmart voor NetSuite

150.000 pakketten per dag | 600+ vervoerders | 150 landen wereldwijd

Koppel eenvoudig uw webshop, ERP en WMS aan uw vervoerders

 

De NetSuite/Transsmart integratie optimaliseert het verzamel-, verpak- en verzendproces binnen NetSuite. Belangrijke features zijn:

  • Koppelingen met meer dan 600 transporteurs waardoor automatisch track en trace mogelijk is met informatie zoals verzendstatus, afhaaldatum, bezorgdatum en -tijd en transportkosten.
  • Verrijking van verzendinformatie met details zoals gewicht, afhaaldatum, bezorgdatum, waarde van de zending, instructies, contactpersoon, etc.
  • Details vanuit de sales order worden automatisch meegenomen, zoals: itemnaam, hoeveelheid, prijs, gewicht, land van origine, etc.
  • Lokaal printen van verzendlabels en andere verzenddocumenten is mogelijk zonder de nodige configuratie in NetSuite.

De integratie voorziet in een Transsmart plugin voor NetSuite. Gebruikers ervaren Transsmart daardoor als een integraal onderdeel van NetSuite. Hierdoor hoeft men niet naar een ander applicatie te switchen voor het organiseren van alles wat met verzenden te maken heeft.

Download brochure Informatie aanvragen

Meerdere item fulfillments in 1 shipment

De Transsmart SuiteApp maakt gebruik van de NetSuite Sales Order en Item Fulfillment data en combineert dit in een nieuwe Shipment entiteit. Dit wordt aangeboden aan het Transsmart platform welke communiceert met meer dan 600 transporteurs. Meerdere item fulfillments, vanuit verschillende divisies kunnen gecombineerd worden in één shipment.

Alle data komt via het Transsmart platform weer terug in NetSuite en past de betreffende Item Fullfilments en Sales Order Data automatisch aan.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat de layout van labels, etiketten en verschepingsdocumenten vanuit de transporteur direct in uw expeditie locatie afgedrukt wordt. Transsmart heeft de layout van al deze 600+ transporteurs beschikbaar.

Uiteraard komt automatisch de track & trace link van de individuele pakketten terug naar NetSuite, waardoor u een automatisch email bericht naar uw klant kunt sturen.

Hybrid Built voor NetSuite SuiteApp

Transsmart is een Hybrid Built for NetSuite SuiteApp. Deze integratie is ontworpen als aanvulling op NetSuite om aan alle vereisten voor field service te kunnen voldoen.

Over Transsmart

Transsmart is de grootste Europese leverancier van Cloud delivery management software. Het bedrijf is onderdeel van de Unifaun-familie: leider op het gebied van Cloud Transport Management Systemen op de Nordic-markt met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Polen. Samen bedient de groep wereldwijd meer dan 100.000 klanten en verwerken we jaarlijks circa 50 miljoen pallets en pakketten in onze systemen.

Transsmart is gekoppeld met meer dan 600 post-, pakket- en LTL / FTL-carriers en biedt hiermee meer dan 5.000 verschillende carrier services. Zij verwerken momenteel jaarlijks meer dan 40 miljoen pallets en pakketten. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland en de UK en samen versturen zij van- en naar ruim 150 landen wereldwijd.

Meer over Transsmart voor NetSuite

Doet u B2B?

Met Transsmart:

  • Koppelt u 600+ vervoerders aan uw NetSuite ERP met een standard plugin.
  • Boekt u zendingen bij een groot aantal vervoerders.
  • Print u automatisch de juiste labels en documenten.
  • Controleert en optimaliseert u handling- en transportkosten.

Video: sneller en goedkoper verzenden met Transsmart

Interesse in deze oplossing?

Download brochure

Informatie aanvragen

Cadran - Marcel van Es

Advies op maat over onze oplossingen?

Marcel van Es, Sales Manager Oracle NetSuite bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.