Warehouse Management

Een Warehouse Management Systeem optimaliseert uw logistieke operaties en leidt tot kostenreductie en verbetering van uw leverperformance.

Warehouse Management Systems (WMS)

Een implementatie van een goed WMS leidt tot een hogere productiviteit, kosten reductie van uw logistieke operaties, optimale benutting van uw magazijn capaciteit en een betere leverperformance richting uw klanten.  Een geavanceerd WMS systeem gaat verder dan het efficiënter maken van de inslag-, picking- en uitslag processen. Door gebruik te maken van een WMS vergroot u de flexibiliteit van uw logistieke organisatie en krijgt u betere sturing over uw voorraden, de planning van uw medewerkers en de monitoring van uw toeleveranciers. Het faciliteert cross-docking operaties, elimineert fysieke en tijdrovende cycle count activiteiten en zorgt voor een adequate afhandeling van backorders en een optimaal shipping proces. Een geavanceerd WMS is een onmisbaar element binnen uw Supply Chain.

cadran_wms_1

Alternatieve WMS oplossingen

Cadran biedt verschillende WMS oplossingen, die afhankelijk van uw wensen en eisen beter aansluiten bij uw behoeften.

Wij leveren en implementeren onder andere:

De WMS module van Oracle JD Edwards is volledig geïntegreerd met de logistieke en productiemodules van JD Edwards. Het is een flexibele en configureerbare oplossing die eenvoudig te koppelen is met diverse datacollectie oplossingen (Barcode Scanning) zoals RF-SMART. Door gebruik te maken van Oracle JD Edwards OneView WMS Reporting heeft u realtime inzicht in uw logistieke operaties, voorraad,  productiviteit van uw magazijn medewerkers etcetera.

De Ceyenne WMS module is volledig geïntegreerd met Oracle JD Edwards en met diverse andere ERP systemen.  Het beschikt over geavanceerde optimalisatie technieken om uw logistieke processen in uw magazijn te verbeteren. Ceyenne WMS combineert al uw logistieke behoeften in één systeem. Van automatische voorraadboekingen en locatietoewijzing tot het automatisch aanvullen van voorraad. Van de ondersteuning van THT/FIFO tot de ondersteuning van Multipick en Multi Warehousing. Ceyenne Warehouse Management biedt u de volledige oplossing.

Implementatie

Cadran heeft de juiste kennis in huis om samen met u te bepalen welk WMS-systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Ook hebben wij brede kennis en ervaring om WMS systemen te implementeren bij groothandels en productiebedrijven.

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin