Oracle Platinum Business partner & Reseller

Als gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner & Reseller biedt Cadran een breed scala aan diensten met betrekking tot de implementatie, upgrades en ondersteuning van Oracle ERP-software.

Cadran Oracle Platinum partner

Sinds de oprichting in 1998, kunnen onze klanten rekenen op een uiterst ervaren en flexibel team van ERP-consultants die gespecialiseerd zijn in Oracle JD Edwards ERP-software, Oracle NetSuite ERP en Oracle Cloud ERP. Door oplossingen in Warehouse Management, CRM, E-commerce en Business Intelligence toe te voegen aan ERP is Cadran in staat bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen in de financiële, logistieke en productie gebieden. Als onderdeel van Redfaire International ondersteunt Cadran Oracle klanten bij hun internationale ontwikkeling. Met ruim 50 ervaren specialisten en meer dan 100 (inter)nationale implementaties, roll-outs en upgrades, is Cadran één van de meest ervaren Oracle partners in Europa. Specialisatie in de Industrie, Groothandel, Commodity Trading en Food & CPG stelt Cadran in staat relaties effectief te adviseren bij het implementeren en configureren van hun ERP-oplossing of bij de implementatie van Business Intelligence. Voor de branches Groothandel, Food, CPG en Industrial Manufacturing bieden wij een complete Oracle Accelerate oplossing gebaseerd op JD Edwards ERP. Deze brancheoplossing biedt complete functionaliteit tegen voorspelbare kosten welke snel te implementeren is. Daarnaast biedt Cadran technische ondersteuning, ontwikkeling op maat, training en project management.

Oracle Partner Awards

  • 2019: Award voor behalen van eerste ‘3 Star’ NetSuite partnership in de Benelux.
  • 2018: Oracle Cloud Service Offering partner of the year
  • 2016: Cadran winnaar Oracle Industry Partner of the Year Award.
  • 2015: Cadran winnaar Oracle Partner Award voor de beste Vertical Industry Solution voor Commodity Trading & Risk Management (CTRM).
  • 2013: Cadran winnaar Oracle Specialized Industry Partner of the Year Award.
  • 2011: Cadran winnende Oracle Accelerate Partner of the Year.

Cadran’s USP is de manier waarop we partnerschap interpreteren. Toewijding aan onze klanten, open en eerlijke communicatie, gecombineerd met een cultuur van ‘we doen wat we beloven”, vormt een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Neem contact met ons op!

Bekijk onze Company video

Geïnteresseerd in onze Oracle software of diensten?

Neem contact op!