Oracle Platinum Partner & Reseller | Cadran Consultancy Oracle Platinum Partner & Reseller | Cadran Consultancy
oracle-jd-edwards-erp-cloud

Oracle Platinum Business Partner & Reseller

Als gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner & Reseller biedt Cadran een breed scala aan diensten met betrekking tot de implementatie, upgrades en ondersteuning van Oracle ERP-software.

Oracle Platinum Partner

Sinds de oprichting in 1998, kunnen onze klanten rekenen op een zeer ervaren en flexibel team van ERP-consultants die gespecialiseerd zijn in Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met ERP-implementaties binnen hun financiële, logistieke en productie domeinen.

Als onderdeel van Redfaire International ondersteunt Cadran Oracle klanten bij hun internationale ontwikkeling. Met ruim 60 ervaren specialisten en meer dan 100 (inter)nationale implementaties, roll-outs en upgrades, is Cadran één van de meest ervaren Oracle partners in Europa. Specialisatie in de Industrie, Groothandel, Commodity Trading en Food & CPG stelt ons in staat om onze klanten effectief te adviseren bij het implementeren en configureren van hun ERP-oplossing of bij de implementatie van Business Intelligence.

Oracle Partner Awards

  • 2019: Award voor behalen van eerste ‘3 Star’ NetSuite partnership in de Benelux.
  • 2018: Oracle Cloud Service Offering partner of the year
  • 2016: Cadran winnaar Oracle Industry Partner of the Year Award.
  • 2015: Cadran winnaar Oracle Partner Award voor de beste Vertical Industry Solution voor Commodity Trading & Risk Management (CTRM).
  • 2013: Cadran winnaar Oracle Specialized Industry Partner of the Year Award.
  • 2011: Cadran winnende Oracle Accelerate Partner of the Year.

De manier waarop we partnerschap interpreteren maakt Cadran uniek. We zijn toegewijd aan onze klanten: open en eerlijke communicatie, gecombineerd met een cultuur van ‘we doen wat we beloven”, vormt een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Bekijk onze klanten

?>

Bekijk onze Company video

Geïnteresseerd in onze Oracle software of diensten?

Neem contact op!

 

oracle platinum partner jd edwards netsuite 2