Partners - Cadran Consultancy Partners - Cadran Consultancy

Solutions Partners

Oracle Corporation, opgericht in 1977, is √©√©n van ‚Äės werelds grootste leveranciers van informatie technologie. Het portfolio van Oracle bestaat uit onder andere bedrijfsapplicaties, middleware, Database technologie, infrastructuur, servers en storage. Cadran is gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle JD Edwards ERP software en Oracle NetSuite.
Oracle NetSuite, een pionier in de Cloud Computing, was in 1998 's werelds eerste onderneming¬†die zich¬†volledig ging toeleggen op het leveren van zakelijke applicaties via het internet. Nu biedt Oracle NetSuite cloud-gebaseerde financi√ęle,¬†Enterprise Resource Planning (ERP) en omnichannel commerce software. Deze cloud-software is inmiddels ge√Įmplementeerd bij¬†meer dan 30.000 organisaties in meer dan 100 landen. Cadran is een Oracle NetSuite partner voor de Benelux.
RF-SMART ontwikkelt ruim 20 jaar mobiele oplossingen en heeft meer dan 1.500 installaties over de hele wereld uitgevoerd. Hun producten worden ontwikkeld, ge√Įmplementeerd en ondersteund door mensen met JD Edwards, NetSuite en Oracle Cloud achtergrond, logistieke expertise en een brede kennis van mobiele oplossingen. Cadran is Nederlands distributeur van RF-SMART. Hiermee kunnen bedrijven hun productiviteit en accuratesse in het magazijn en op de productievloer enorm verbeteren door gebruik te maken van barcoding, RFID en Warehouse Intelligence.
ISPnext is een Nederlands softwarebedrijf dat standaardoplossingen biedt op het gebied van ‚Äė‚ÄôElektronische Factuurverwerking‚Äô‚Äô en e-Procurement. ISPnext en Cadran hebben gezamenlijk een complete interface ontwikkeld met de Oracle JD Edwards EnterpriseOne software.
Next Service is een field service management suiteapp waarmee u elk aspect van uw serviceactiviteiten beheert. Cadran is de eerste Next Service partner van Europa. Daardoor hebben onze consultants al veel kennis opgebouwd van alle processen die met FieldService te maken hebben zoals klantbetrokkenheid, werkorderbeheer, planning & verzending, veldmobiliteit en analyse en rapportages.
Quadira is een onderneming met kantoren in Nederland, Belgi√ę en Duitsland en beheerst al meer dan 14 jaar diverse disciplines op gebied van Output management, E-Factureren en Digitaal Archiveren.
DWS is een toonaangevende leverancier van test automatiseringsoplossingen voor Oracle's JD Edwards EnterpriseOne en Cloud Applications. DWS biedt een innovatief portfolio van producten en diensten, waardoor DWS en hun partner Cadran Consultancy de specialistische software en expertise kunnen leveren die nodig is om uw systeem te ondersteunen, te testen en te upgraden door middel van kleinere, snellere en slimmere projecten.

Implementation Partners

Redfaire is net als Cadran een gecertificeerd Oracle Platinum Partner en reseller van Oracle JD Edwards. Redfaire heeft kantoren in Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Samen met Cadran en Full Speed Systems maakt Redfaire deel uit van Redfaire International, uw EMEA partner voor ERP-projecten.
Full Speed Systems (FSS) is een belangrijke Oracle JD Edwards partner en Reseller in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. In haar ruim 20-jarig bestaan heeft FSS vele succesvolle JD Edwards implementaties uitgevoerd. Samen met Cadran en Redfaire maakt Full Speed Systems deel uit van Redfaire International, uw EMEA partner voor ERP-projecten.
Xperitus is d√© Oracle JD Edwards partner in Scandinavi√ę, met klanten in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Xperitus heeft brede kennis in de branches Olie & Gas, Industrial Manufacturing, Life Sciences en in de Farmacie. Xperitus is sinds februari 2016 partner van Redfaire International.
Sinfo One is een gevestigde Oracle ¬†JD Edwards partner met¬†ruim¬†30 jaar ervaring. Ze hebben veel kennis¬†van de Food & Beverage markt en hebben ge√Įnvesteerd in het ontwikkelen van een PLM-oplossing voor¬†hun klanten. Sinfo¬†One¬†kreeg de Oracle EMEA Award voor haar uitstekende klantenservice en diepe kennis van de industrie. Sinds oktober 2016 is Sinfo One partner van¬†Redfaire International.
Qualita is meervoudig Award-winning Oracle Gold Partner uit Barcelona. In hun ruim 10-jarig bestaan hebben zijn een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Qualita beschouwd zich als een op mensen gerichte organisatie, actief in het verbeteren van kennis en kwaliteit en in het opleiden van jong talent. Qualita is sinds juni 2017 onderdeel van Redfaire International.
TCI (Tecnologia y Consultoria para la Industria S.C.), een gewaardeerde JD Edwards-expert in Mexico, biedt een volledig assortiment digitale transformatieoplossingen en adviesdiensten aan klanten van JD Edwards. Dit samenwerkingsverband vergroot het bereik van TCI wereldwijd en biedt klanten van Redfaire International een eersteklas lokale partner in Mexico en Latijns-Amerika.
Terillium is een US based, Oracle Platinum partner, gespecialiseerd in Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP. Terillium is onderdeel van Redfaire International en één van de grootste award-winning JD Edwards consulting partners. Met meer dan 170 consultants bedient Terillium meer dan 500 bedrijven met diverse Oracle oplossingen. Terillium helpt bedrijven met ERP-implementaties, ERP-upgrades, software licenties, managed services, cloud applicaties en andere speciale projecten.
Fusion5 is een Award-winning Oracle JD Edwards & Cloud Partner in Australi√ę en Nieuw-Zeeland. Fusion5 biedt o.a. digital transformation-oplossingen en consultancydiensten aan meer dan 100 JD Edwards-klanten in de regio. Ze zijn √©√©n van de grootste en meest ervaren JD Edwards-praktijken in Australi√ę en Nieuw-Zeeland. Fusion5 is in maart 2018 aangesloten bij Redfaire International.
MPL Corporate Software werd opgericht in 1985 en biedt complete oplossingen voor digitale transformatie en consultancy voor meer dan 150 JD Edwards-klanten in Brazili√ę. MPL heeft jarenlange ervaring en diepgaande lokale kennis. Ze zijn √©√©n van de grootste, langst werkende en meest ervaren JD Edwards-praktijken in deze regio. MPL is een award-winning Oracle JD Edwards & Cloud Partner in Brazili√ę, is sinds juni 2018 aangesloten bij Redfaire International.

Overig

Redfaiire International
Redfaire International

Redfaire International, Redfaire International, een joint venture van 11 Oracle ERP partners, waaronder Cadran, helpt Oracle ERP klanten internationaal te groeien. Via √©√©n kanaal heeft u toegang tot JD Edwards, NetSuite en Oracle Cloud consultants door heel Europa, Australi√ę, Nieuw-Zeeland en Noord en Zuid Amerika. Ons team van meer dan 750 consultants, aanwezig in 23 landen, helpt u uw Oracle ERP en aanverwante oplossingen te implementeren, te hosten en verder uit te breiden.

Cadran Analytics
Cadran Analytics

Begin 2018 is Cadran Analytics opgericht als zusteronderneming van Cadran Consultancy. Ons doel is om elk soort bedrijf te kunnen helpen met het implementeren en onderhouden van een passende Business Intelligence & Analytics oplossing. Omdat behoeftes op dit vlak breed uiteenlopen, werken wij met meerdere tools. Dankzij de jarenlange ervaring binnen Cadran Consultancy met het inrichten van bedrijfsprocessen voor allerlei soorten klanten, zijn wij in staat om de vraagstukken vanuit uw business snel te begrijpen en hier passende data analyses en visualisaties voor te maken.

Oracle
JDEdwardsERP.com

Op JDEdwardsERP.com kunnen bezoekers zich ori√ęnteren of laten informeren over trends, ontwikkelingen, oplossingen en innovaties rondom Oracle’s JD Edwards ERP. U kunt hier onder meer vrijblijvend whitepapers, artikelen, rapporten, video‚Äôs, praktijkcases en blogs vinden.