Solutions Partners

Oracle Corporation, opgericht in 1977, is één van ‘s werelds grootste leveranciers van informatie technologie. Het portfolio van Oracle bestaat uit onder andere bedrijfsapplicaties, middleware, Database technologie, infrastructuur, servers en storage. Cadran is gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle JD Edwards ERP software, Oracle Business Intelligence en Oracle Sales Cloud.
Oracle NetSuite, een pionier in de Cloud Computing, was in 1998 's werelds eerste onderneming die zich volledig ging toeleggen op het leveren van zakelijke applicaties via het internet. Nu biedt Oracle NetSuite cloud-gebaseerde financiële, Enterprise Resource Planning (ERP) en omnichannel commerce software. Deze cloud-software is inmiddels geïmplementeerd bij meer dan 30.000 organisaties in meer dan 100 landen. Cadran is een Oracle NetSuite partner voor de Benelux.
RF-SMART ontwikkelt ruim 20 jaar mobiele oplossingen en heeft meer dan 1.500 installaties over de hele wereld uitgevoerd. Hun producten worden ontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund door mensen met JD Edwards, NetSuite en Oracle Cloud achtergrond, logistieke expertise en een brede kennis van mobiele oplossingen. Cadran is Nederlands distributeur van RF-SMART. Hiermee kunnen bedrijven hun productiviteit en accuratesse in het magazijn en op de productievloer enorm verbeteren door gebruik te maken van barcoding, RFID en Warehouse Intelligence.
ISProjects is een Nederlands softwarebedrijf dat standaardoplossingen biedt op het gebied van ‘’Elektronische Factuurverwerking’’ en e-Procurement. ISProjects en Cadran hebben gezamenlijk een complete interface ontwikkeld met de Oracle JD Edwards EnterpriseOne software.
ARCTOOLS is dé Archive & Purge oplossing voor Oracle JD Edwards EnterpriseOne. Het is een bewezen oplossing die wereldwijd meer dan vierhonderd JD Edwards klanten ondersteunt met het snel en efficiënt zuiveren en archiveren van hun data. Cadran is de Nederlandse distributeur voor ARCTOOLS, welke is ontwikkeld door experts van DCSoftware en Redfaire in samenwerking met JD Edwards.
Quadira is een onderneming met kantoren in Nederland, België en Duitsland en beheerst al meer dan 14 jaar diverse disciplines op gebied van Output management, E-Factureren en Digitaal Archiveren.

Implementation Partners

Redfaire is net als Cadran een gecertificeerd Oracle Platinum Partner en reseller van Oracle JD Edwards. Redfaire heeft kantoren in Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Samen met Cadran en Full Speed Systems maakt Redfaire deel uit van Redfaire International, uw EMEA partner voor ERP-projecten.
Full Speed Systems (FSS) is een belangrijke Oracle JD Edwards partner en Reseller in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. In haar ruim 20-jarig bestaan heeft FSS vele succesvolle JD Edwards implementaties uitgevoerd. Samen met Cadran en Redfaire maakt Full Speed Systems deel uit van Redfaire International, uw EMEA partner voor ERP-projecten.
Xperitus is dé Oracle JD Edwards partner in Scandinavië, met klanten in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Xperitus heeft brede kennis in de branches Olie & Gas, Industrial Manufacturing, Life Sciences en in de Farmacie. Xperitus is sinds februari 2016 partner van Redfaire International.
Sinfo One is een gevestigde Oracle  JD Edwards partner met ruim 30 jaar ervaring. Ze hebben veel kennis van de Food & Beverage markt en hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van een PLM-oplossing voor hun klanten. Sinfo One kreeg de Oracle EMEA Award voor haar uitstekende klantenservice en diepe kennis van de industrie. Sinds oktober 2016 is Sinfo One partner van Redfaire International.
Qualita is meervoudig Award-winning Oracle Gold Partner uit Barcelona. In hun ruim 10-jarig bestaan hebben zijn een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Qualita beschouwd zich als een op mensen gerichte organisatie, actief in het verbeteren van kennis en kwaliteit en in het opleiden van jong talent. Qualita is sinds juni 2017 onderdeel van Redfaire International.
Terillium is een US based, Oracle Platinum partner, gespecialiseerd in Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP. Terillium is onderdeel van Redfaire International en één van de grootste award-winning JD Edwards consulting partners. Met meer dan 170 consultants bedient Terillium meer dan 500 bedrijven met diverse Oracle oplossingen. Terillium helpt bedrijven met ERP-implementaties, ERP-upgrades, software licenties, managed services, cloud applicaties en andere speciale projecten.

Overig

Redfaiire International
Redfaire International

Redfaire International, een joint venture van 7 Oracle ERP partners, waaronder Cadran, helpt Oracle JD Edwards klanten internationaal te groeien. Via één kanaal heeft u toegang tot JD Edwards consultants door heel Europa en Noord Amerika. Ons team van meer dan 500 consultants, aanwezig in 18 landen, helpt u uw JD Edwards en aanverwante oplossingen te implementeren, te hosten en verder uit te breiden.

Oracle
JDEdwardsERP.com

Op JDEdwardsERP.com kunnen bezoekers zich oriënteren of laten informeren over trends, ontwikkelingen, oplossingen en innovaties rondom Oracle’s JD Edwards ERP. U kunt hier onder meer vrijblijvend whitepapers, artikelen, rapporten, video’s, praktijkcases en blogs vinden.