Internationale ERP roll-outs | Cadran Consultancy Internationale ERP roll-outs | Cadran Consultancy
Roll-outs

Internationale Roll-outs

Onze kennis en ervaring gecombineerd met ons wereldwijde partnernetwerk is de optimale ondersteuning voor uw internationale ERP-ambities.

Meer over Internationale Roll-outs

Ervaring in Internationale Implementaties

Sinds 1998 implementeert Cadran Oracle ERP-software en diverse aanvullende oplossingen bij groothandels en productiebedrijven.  Onze projectmanagers, consultants en ontwikkelaars hebben tijdens deze implementaties in nationale en internationale setting brede kennis en ervaring opgedaan.

Wij weten dat een succesvolle implementatie in een internationale omgeving verder gaat dan kennis omtrent lokalisaties, wetgeving en wettelijke rapportages. Bij een internationale roll-out is het van belang dat culturele verschillen worden overbrugd en dat er voldoende commitment en buy-in is van zowel management als operations. Een nieuw systeem vergt aanpassing aan processen en veel aandacht voor Change Management. Hierbij is het ook van belang om ruimte te laten voor enige diversificatie. Met onze kennis en ervaring bieden wij u optimale ondersteuning bij uw internationale ERP-ambities.