Roll-outs

Internationale Roll-outs

Onze kennis en ervaring gecombineerd met ons wereldwijde partnernetwerk is de optimale ondersteuning voor uw internationale ERP-ambities.

Over Roll-outs

Cadran is onderdeel van Redfaire International; een bedrijf waar 9 internationaal gespecialiseerde Oracle ERP- partners ondersteuning bieden bij wereldwijde roll-outs. Via dit kanaal heeft u toegang tot meer dan 750 Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP consultants aanwezig in 22 landen. Om een succesvolle implementatie te bereiken gaan we verder dan het bieden van kennis en ervaring omtrent lokalisaties, wetgeving en wettelijke rapportages. We overbruggen culturele verschillen, zorgen voor commitment en buy-in van de betrokken stakeholders en besteden veel aandacht aan change-management, maar blijven ruimte houden voor diversificatie.

  • Implementaties sinds 1998
  • Toegang tot internationaal partnernetwerk
  • Meer dan 750 consultants
  • Aanwezig in 22 landen
  • Agile implementatie-aanpak
  • Kans voor procesvernieuwing
  • Aandacht voor verschillen in cultuur
  • Balans internationale en locale wensen en eisen

Meer over Internationale Roll-outs

Ervaring in Internationale Implementaties

Sinds 1998 implementeert Cadran Oracle ERP-software en diverse aanvullende oplossingen bij groothandels en productiebedrijven.  Onze projectmanagers, consultants en ontwikkelaars hebben tijdens deze implementaties in nationale en internationale setting brede kennis en ervaring opgedaan.

Wij weten dat een succesvolle implementatie in een internationale omgeving verder gaat dan kennis omtrent lokalisaties, wetgeving en wettelijke rapportages. Bij een internationale roll-out is het van belang dat culturele verschillen worden overbrugd en dat er voldoende commitment en buy-in is van zowel management als operations. Een nieuw systeem vergt aanpassing aan processen en veel aandacht voor Change Management. Hierbij is het ook van belang om ruimte te laten voor enige diversificatie. Met onze kennis en ervaring bieden wij u optimale ondersteuning bij uw internationale ERP-ambities.

Cadran logo

Advies op maat over onze oplossingen?

Onze collega, bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.