Oracle Cloud Applications

Bewezen Cloud functionaliteiten voor een grote variëteit aan bedrijfsprocessen

Oracle Cloud Applications
Oracle’s Cloud Applications bieden een brede ondersteuning en bewezen functionaliteit voor een grote variëteit aan bedrijfsprocessen. De applicaties zijn gebruiksvriendelijk en bieden een consistente geoptimaliseerde gebruikersinterface met geïntegreerde  informatie en rapportages. Met behulp van Oracle’s Cloud Applications kunnen eindgebruikers eenvoudig aanpassingen maken die hun gebruikservaring verbeteren.

Modules

De Oracle Cloud Applicaties bestaan uit diverse modules waaronder: ERP Cloud, SCM Cloud, Sales Cloud, Business Intelligence Cloud and Integration Cloud. Deze modules bieden groothandels en industriële bedrijven de benodigde functionaliteit om te kunnen groeien, de efficiency van hun processen te verbeteren en om kosten te besparen.

Beveiliging en support

Oracle Cloud Applications zijn specifiek ontwikkeld voor de “Cloud” en kunnen daarnaast naadloos werken met uw bestaande applicaties die op uw eigen systemen draaien (“on-premise”) of met andere Cloud applicaties. De Oracle Cloud Applications worden via 19 wereldwijde datacenters ter beschikking gesteld. Deze datacenters bieden excellente beveiliging van uw applicaties en data en bieden 24 x 7 support en monitoring. Oracle biedt u de zekerheid van een goed beveiligde Cloud Applicatie in combinatie met een uitstekende performance.

 

Meer weten over deze oplossing?

Neem contact op
X

Stel een vraag


Please leave this field empty.

 
Ed Pieters
 
Ed Pieters | Algemeen Directeur Bekijk LinkedIn