Oracle Cloud Applicaties. ERP-oplossingen en meer! Oracle Cloud Applicaties. ERP-oplossingen en meer!
oracle-cloud-erp

Oracle Cloud Applications

Oracle Cloud helpt organisaties bij het innoveren en transformeren door de wendbaarheid te vergroten en de IT-complexiteit te verminderen.

Over Oracle Cloud Applications

Oracle’s Cloud Applications bieden een brede ondersteuning en bewezen functionaliteit voor een grote variëteit aan bedrijfsprocessen. De applicaties zijn gebruiksvriendelijk en bieden een consistente geoptimaliseerde gebruikersinterface met geïntegreerde  informatie en rapportages. Met behulp van Oracle’s Cloud Applications kunnen eindgebruikers eenvoudig aanpassingen maken die hun gebruikservaring verbeteren.

Beveiliging en support

Oracle Cloud Applications zijn specifiek ontwikkeld voor de “Cloud” en kunnen daarnaast naadloos werken met uw bestaande applicaties die op uw eigen systemen draaien (“on-premise”) of met andere Cloud applicaties. De Oracle Cloud Applications worden via 19 wereldwijde datacenters ter beschikking gesteld. Deze datacenters bieden excellente beveiliging van uw applicaties en data en bieden 24 x 7 support en monitoring. Oracle biedt u de zekerheid van een goed beveiligde Cloud Applicatie in combinatie met een uitstekende performance.

Oracle-Cloud-Applications

Onze Oracle Cloud Applications oplossingen

Een complete, innovatieve en bewezen ERP-oplossing in de Cloud voor middelgrote en grote ondernemingen.

Een solide basis voor een intelligente Supply Chain.

Om gefragmenteerde data uit diverse applicaties in uw organisatie op een gestructureerde manier te beheren, te verrijken, te consolideren, op te schonen en te delen.

Benieuwd welke oplossing bij uw bedrijf past?

Neem contact op