Oracle Netsuite ERP | Een complete ERP-oplossing in de Cloud Oracle Netsuite ERP | Een complete ERP-oplossing in de Cloud
oracle-netsuite-healthcheck

Oracle NetSuite

Een complete cloud-based ERP-oplossing voor Finance, Logistiek, CRM, E-commerce, Manufacturing en Reporting & Analytics.

Oracle NetSuite

Met Oracle NetSuite kunt u uw cloud ERP-strategie succesvol uitvoeren. Oracle NetSuite is de meest bewezen, betrouwbare en gebruikte cloud ERP-oplossing ter wereld. Meer dan 22.000 organisaties gebruiken NetSuite in meer dan 160 landen. Enkele van ’s werelds meest bekende bedrijven werken met het systeem om hun financiële en operationele processen naar de cloud te brengen.

Waarom NetSuite?

Oracle NetSuite Solution provider

  • Door een breed scala aan robuuste ERP-functies die zijn ontwikkeld voor moderne bedrijven, kunnen gebruikers hun kritische bedrijfsprocessen stroomlijnen.
  • Ontwikkeld voor een modern bedrijf: NetSuite is als cloud-platform de ideale oplossing voor moderne bedrijven waardoor zij geen last meer hebben van verouderde systemen die achter een firewall zitten. De kracht van NetSuite is een dynamisch, gebruiksvriendelijk platform, beschikbaar op ieder moment en via elk device.
  • Een schaalbaar systeem dat kan groeien en de mogelijkheid biedt om snel en eenvoudig extra functies toe te voegen. Dit omvat ook internationale mogelijkheden zoals ondersteuning van 190 verschillende valuta’s, van 19 talen en van internationale regelgeving in meer dan 100 landen. Hierdoor kunt u uw bedrijf wereldwijd uitbreiden.
  • Ingebouwde Business Intelligence die een eenduidig beeld van alle feiten biedt en real-time inzicht geeft in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.
  • Commerce-functies voor B2B- en B2C-bedrijven die een naadloze merkbeleving bieden, door uniform orderbeheer, voorraad, merchandising, marketing, financiën en klantenservice te bieden voor e-commerce en winkels.
  • Een krachtig ontwikkelplatform waarmee bedrijven maatwerk kunnen ontwikkelen voor hun specifieke behoeften die automatisch meegaat bij updates. Ook kunnen bedrijven profiteren van een uitgebreid ecosysteem waarin partners allerlei specifieke applicaties aanbieden.
    Download Externe SWOT-analyse: NetSuite Release 2018.1 Download IDC Report 2020
marcel van es

Marcel van Es

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Direct contact

Onze Oracle NetSuite oplossingen

Een moderne en schaalbare ERP-oplossing in de cloud voor al uw bedrijfsprocessen. Voor bedrijven die 'agile' opereren en een flexibel systeem nodig hebben.

Voor moderne productiebedrijven die een ERP-oplossing nodig hebben die technologie als Internet of Things en Data Analytics faciliteert.

Eén cloud oplossing voor B2C en B2B e-commerce, die naadloos integreert met voorraad-management, fulfilment en finance.

Een complete informatiestroom over de gehele customer lifecycle.

Met Netsuite Commerce creëert u een excellente customer experience via alle kanalen.

BI & Analytics mogelijkheden binnen NetSuite maar ook in combinatie met data uit andere bronnen.

Ontdek de apps als aanvulling op uw NetSuite oplossing.

Benieuwd welke oplossing bij uw bedrijf past?

Neem contact op

DIETZ Power implementeert Oracle NetSuite ERP

Picture

“NetSuite is een programma waarmee je de toekomst aankan, wat inzichten geeft en je toch ook het gevoel geeft niet volledig afhankelijk te zijn van derden. We hebben in Cadran de partner gevonden die eigenlijk vrij direct door had wat hier moest gebeuren.”

- Dick van de Beek, Directeur Dietz Power

netsuite-erp-implementatie-dietz-power