JD Edwards Orchestrator

Oracle JD Edwards Orchestrator

Het automatiseert de verzameling, verwerking en uitwisseling van real time data

Over JD Edwards Orchestrator

De JD Edwards Orchestrator is ontwikkeld om ruwe data van externe tools, systemen en apparaten bruikbaar te maken voor JD Edwards. De Orchestrator gebruikt de JD Edwards Application Interface Services (AIS) -server als basis. Het verwerkt orchestraties die zijn opgeslagen op de AIS-server om externe data om te zetten in bruikbare bedrijfsprocessen in JD Edwards.

De JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator Studio is een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken webgebaseerde toepassing die u kunt gebruiken om orchestraties en meldingen te maken. Het automatiseert de verzameling, verwerking en uitwisseling van real time data. Cadran is uw JD Edwards Orchestrator partner als het gaat om het realiseren van klantspecifieke wensen.

JD Edwards Orchestrator

  • Verbindt IoT data met uw bedrijfsdata
  • Integraties met andere oplossingen
  • Transformeert uw JD Edwards gebruik

Meer over Oracle JD Edwards Orchestrator

Verbindt IoT data met uw bedrijfsdata

De Orchestrator stelt klanten in staat om real-time gegevens te verzamelen, filteren, analyseren en ernaar te handelen terwijl deze worden verzonden door IoT-apparaten. JD Edwards gebruikers profiteren door kostbare en foutgevoelige handmatige processen te elimineren en realtime te reageren op of om bedrijfsonderbrekingen te voorkomen. Historische gegevens zijn te analyseren voor continue procesverbetering.

De Orchestrator helpt u ook met het toevoegen van logica aan de inkomende ruwe data. Zo kunt u bepaalde voorwaardes toevoegen aan data. Zodra deze data een afwijkende waarde aanneemt, wordt dit automatisch herkent. Op deze manier kunt u doelgericht vervolgstappen ondernemen.

Meer over JD Edwards IoT

Ontdek de JD Edwards Orchestrator

Geïnteresseerd in onze oplossing?

Datasheet JD Edwards Orchestrator 

Neem contact op!

Cadran - Jan Stalman

Advies op maat over onze oplossingen?

Jan Stalman, Sales Manager bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.