Oracle ERP implementaties

Implementaties

Gericht op uw business benefits, scope, tijd, budget, kwaliteit en risico’s, zorgen wij voor een succesvolle ERP implementatie.

Over Implementaties

Cadran implementeert sinds 1998 Oracle ERP-software. Onze ervaren projectmanagers en consultants zijn in staat om uw ERP-implementatie soepel te laten verlopen door een strakke regie te voeren. U profiteert van onze branche-ervaring waardoor wij innovatieve oplossingen bedenken die leiden tot de optimale inrichting van uw ERP-systeem. Onze implementatie-methodologie heeft zich bewezen en maakt van uw ERP-project geen hoofdpijndossier.

  • Kennis van maakindustrie, productie en groothandels
  • Bewezen implementatie-methodologie
  • Accelerate solutions
  • Change Management

Meer over Implementaties

Project Management

ERP, WMS en CRM projecten kenmerken zich door complexiteit, verandering van de business, invloed van menselijke factoren, beperkingen in tijd en budget. Om deze aspecten tijdens een implementatie adequaat te managen, werkt Cadran met zeer projectmanagers die veel ervaring hebben opgedaan bij zowel locale als internationale klanten binnen binnen groothandels en productiebedrijven. Met behulp van hun IPMA en PRINCE2 achtergrond en geavanceerde tools om de voortgang binnen het project te bewaken en risico’s vroegtijdig te signaleren, zorgen zij voor de succesvolle oplevering van uw project.

Actief in verschillende branches

Wholesale Distribution Groothandel
Commodity Trading Commodity Trading
Food industry & CPG Voedingsmiddelen industrie & CPG
Industrie
Life Sciences & Health
Cadran logo

Advies op maat over onze oplossingen?

Onze collega, bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.