NetSuite ERP Implementatie | De nummer 1 NetSuite Specialist NetSuite ERP Implementatie | De nummer 1 NetSuite Specialist
oracle-netsuite-healthcheck

NetSuite implementatie

Wij ondersteunen u graag bij uw NetSuite implementatie.

Over NetSuite implementatie

NetSuite is als cloud-platform de ideale oplossing voor moderne bedrijven waardoor zij geen gebruik meer maken van verouderde systemen die achter een firewall zitten. De kracht van NetSuite ERP is een dynamisch, gebruiksvriendelijk platform, beschikbaar op ieder moment en via elk device. Het biedt bedrijven de mogelijkheid mee te groeien door snel en eenvoudig extra functies toe te voegen met daarbij ingebouwde Business Intelligence die een eenduidig beeld van alle feiten biedt en real-time inzicht geeft in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Cadran NetSuite implementatiepartner

Cadran is een zeer ervaren ERP-implementatiepartner. De NetSuite implementatiemethodiek kent een heldere structuur en is succesvol gebleken.

  1. Wij beginnen onze projecten met het afronden van een Statement of Work. Veelal wordt deze al in grote lijnen gemaakt tijdens de sales fase, maar wordt verder uitgediept in de Initiatie fase.
  2. In de Analyse fase gaan we dieper in op de processen van de klant, we ‘kruipen als het ware in hun huid’.
  3. In de Design fase komt het NetSuite systeem nadrukkelijker in beeld. We vertalen in deze fase de opgetekende bedrijfsprocessen naar inrichting in NetSuite.
  4. In de Configure fase wordt de inrichting verder uitgewerkt door een invulling te gegeven aan wat de klant uniek maakt.
  5. In de Validatie fase is de klant nadrukkelijker aan zet. Er wordt gevalideerd of het systeem klaar is om in productie te worden genomen.
  6. In de Deploy fase wordt de productie omgeving klaar gezet voor gebruik. Alle data wordt vanuit het oude systeem overgezet naar NetSuite en de configuratie wordt doorgezet naar productie.
  7. In de Optimize fase wordt het project geëvalueerd en worden verbeterslagen gepland en uitgevoerd.

NetSuite implementatie

Meer over NetSuite implementatie

NetSuite - Inititatie fase

In deze fase van de NetSuite implementatie leggen we de basis voor de verdere invulling van het project. We bespreken voor welke processen er een oplossing in NetSuite moeten worden gezocht. Vervolgens noteren we per proces de belangrijkste aandachtspunten. Eventuele koppelingen met andere software paketten worden ook geidentificeerd. Op basis van deze informatie maken we een definitieve inschatting van de projectkosten en wordt er op hoofdlijnen een projectplanning gemaakt. Deze informatie bundelen we in een “Statement of Work” die ter ondertekening wordt voorgelegd.