Cadran eerste ‘3 Star’ NetSuite partner van Benelux - Cadran Consultancy Cadran eerste ‘3 Star’ NetSuite partner van Benelux - Cadran Consultancy
Cadran 3 star NetSuite partner

Cadran eerste ‘3 Star’ NetSuite partner van Benelux

Tijdens het NetSuite EMEA partner evenement in Londen heeft Cadran Consultancy als onderdeel van de Redfaire International joint venture een award in ontvangst mogen nemen voor het behalen van het ‘3 Star’ NetSuite partnership. Cadran is hiermee de eerste NetSuite partner in de Benelux van dit level.

Marcel van Es, verantwoordelijk voor de NetSuite-divisie van Cadran, is hier heel blij mee. ‘We hebben keihard gewerkt om vanaf scratch onze NetSuite practice op te bouwen. Inmiddels hebben we een mooi track record van nieuwe klanten, is onze consultancy-afdeling gegroeid met zeer ervaren mensen en werken we samen met internationale partners om maatwerk te ontwikkelen voor klanten met specifieke behoeften’, zegt van Es. ‘Dat we dit zo snel bekroond zien met een 3 Star partnership hadden we niet verwacht maar zorgt ervoor dat we met nog meer motivatie bij onze klanten de NetSuite ERP-oplossing implementeren die hen echt helpt bij hun business processen én waar medewerkers met plezier in werken!’.

Cadran heeft meer dan 20 jaar ervaring met het implementeren van ERP-oplossingen voor groothandels en productiebedrijven. In 2017 is NetSuite toegevoegd aan het portfolio en in 2018 is Cadran ook partner van Tableau Software geworden. Tableau is een BI & Analytics-oplossing die goed aansluit bij zowel NetSuite als JD Edwards ERP. Cadran is mede-oprichter van Redfaire International. Klanten kunnen bij Cadran terecht voor de volledige ontzorging van alles wat met hun ERP-landschap te maken heeft zowel lokaal als internationaal.

Cadran-NetSuite-Best-Rookie-partner-2018-award