Oracle JD Edwards ERP upgraden? | Cadran Consultancy Oracle JD Edwards ERP upgraden? | Cadran Consultancy
oracle-jd-edwards-erp-cloud

JD Edwards Upgrade

Vanuit de nieuwste UI gebruik maken van voordelen die de nieuwste technologiën als IoT, Big Data & Analytics en Robotic Process Automation bieden.

Meer over JD Edwards Upgrade

Waarom upgraden naar JD Edwards 9.2?

Als u up-to-date wilt blijven met alle nieuwe technologieën, zoals het IoT, Big Data en analyses, AR & VR en procesautomatisering via robotica, is nu het moment om te upgraden naar de nieuwste versie van JD Edwards.

Dankzij de nieuwe functionaliteiten van JD Edwards 9.2 is een upgrade zowel op de lange als korte termijn de investering waard. Met de intuïtieve gebruikersinterface UXOne kunt u uw werkomgeving volledig aanpassen aan uw eigen wensen, terwijl u tegelijkertijd alle belangrijke functionaliteiten van JD Edwards kunt blijven gebruiken.

Industry 4.0 brengt momenteel revolutionaire veranderingen teweeg in meerdere branches. Via het integratieframework van JD Edwards kan uw bedrijf gebruik maken van de miljarden verbonden objecten die deel uitmaken van het Internet of Things, nieuwe technologie zoals robotica en slimme technologie zoals machine learning en spraakherkenning.
Daarnaast maakt het framework optimaal gebruik van de ontwikkeling en levering van nieuwe cloudapplicaties en het toenemende gebruik van mobiele apparaten voor de communicatie met zowel partners in de supply chain als klanten. Zo kunt u met deze open ERP ook integreren met collaboration tools als Slack en Microsoft Teams.

Meer weten over upgraden naar JD Edwards 9.2?
Neem contact op