Over Cadran | Cadran Consultancy | Geschiedenis Over Cadran | Cadran Consultancy | Geschiedenis
cadran-oracle-partner-nederland

Over Cadran

Onze missie: Het implementeren en op lange termijn ondersteunen van complete ERP-oplossingen voor groothandels en productiebedrijven.

Cadran Consultancy Company ProfileDownload Company Profile

Cadran Consultancy – ERP specialist

Sinds de start in 1998 is Cadran Consultancy gespecialiseerd in het implementeren, het leveren van support en het hosten van ERP-systemen bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven.

Wij zijn een Oracle Platinum Business Partner en reseller en onze ERP-portfolio bestaat uit Oracle JD Edwards, Oracle Cloud en Oracle NetSuite.

Wij bedienen met onze 60 functionele en technische consultants meer dan 100 klanten in de Benelux. Door onze ERP Support & Managed Services oplossing ontzorgen wij onze klanten volledig door toegewezen support specialisten en 24/7 beschikbaarheid tegen een vaste prijs/gebruiker/maand.

Cadran is mede-oprichter van Redfaire International, een joint venture van 11 internationale Oracle ERP consultancy organisaties met in totaal meer dan 650 ERP consultants, aanwezig in 23 landen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze internationale klanten goed bedienen op het gebied van multi-country implementaties, roll outs en support.

2022: Cadran lanceert Arantys: ERP software voor Commodity Traders

In april 2022 lanceert Cadran het softwareproduct Arantys. Arantys is een unieke softwareoplossing voor Commodity Traders, waarin ERP en Commodity Trading & Risk Management (CTRM) volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Lees verder >

 

arantys-commodity-trading-software

2019: Cadran eerste ‘3 Star’ NetSuite partner van Benelux

Tijdens het NetSuite EMEA partner evenement in Londen heeft Cadran Consultancy als onderdeel van de Redfaire International joint venture een award in ontvangst mogen nemen voor het behalen van het ‘3 Star’ NetSuite partnership. Cadran is hiermee de eerste NetSuite partner in de Benelux van dit level.

Cadran-NetSuite-Best-Rookie-partner-2018-award

2018: Oprichting Cadran Analytics

Begin 2018 is Cadran Analytics opgericht als zusteronderneming van Cadran Consultancy. Ons doel is om elk soort bedrijf te kunnen helpen met het implementeren en onderhouden van een passende Business Intelligence & Analytics oplossing. Omdat behoeftes op dit vlak breed uiteenlopen, werken wij met meerdere tools. Dankzij de jarenlange ervaring binnen Cadran Consultancy met het inrichten van bedrijfsprocessen voor allerlei soorten klanten, zijn wij in staat om de vraagstukken vanuit uw business snel te begrijpen en hier passende data analyses en visualisaties voor te maken.

2018: Oracle Cloud Service Offering partner of the year

Cadran heeft van Oracle opnieuw een award ontvangen. Binnen het nieuw gevormde NetSuite team benaderen wij klanten met volledige SaaS-oplossingen èn omdat wij op het gebied van Cloud ERP een nieuwe offering ‘SmartSubsidiaries’ hebben uitgewerkt. Daarnaast zijn er successen geboekt op het gebied van Business Analytics: met de BI voor JD Edwards oplossing kunnen JD Edwards gebruikers profiteren van Business Intelligence in de Cloud. Deze perfecte kruisbestuiving maakte Cadran volgens Oracle tot de terechte winnaar.

Oracle Cloud Service Offering partner of the year

2018: 20 jaar Cadran

Dit jaar proosten we op 1 januari niet alleen op het nieuwe jaar, maar ook op het 20-jarig bestaan van Cadran. Destijds hadden de oprichters de ambitie om te groeien tot zo’n 25 medewerkers, maar inmiddels tellen wij 55 medewerkers en heel veel mooie klanten en we groeien door. Er staan immers een paar mooie plannen op stapel. We kijken met veel plezier en trots terug op de afgelopen 20 jaar en kijken erg uit naar de volgende 20!

2017: Cadran voegt NetSuite toe aan ERP-portfolio

Cadran Consultancy heeft haar diensten uitgebreid met Oracle NetSuite ERP. Dit maakt het mogelijk om elke groothandel en elk productiebedrijf te voorzien van de juiste ERP-oplossing. Ongeacht of het om een cloud of on-premise-oplossing gaat, de omvang, single- of multi-entity is of op nationaal of internationaal niveau opereert.

Oracle NetSuite logo

2016: Oracle Cloud Standard Partner

Cadran Consultancy, ERP-specialist en Platinum Business Partner van het Oracle PartnerNetwork (OPN), kondigt haar nieuwe Cloud Standard status aan binnen het OPN programma. Om deze onderscheiding te mogen ontvangen, heeft Cadran aangetoond zich gespecialiseerd te hebben in Oracle Cloud oplossingen.

Oracle Cloud standard

2016: Oracle Industry Partner of the Year

Oracle reikt award uit omdat Cadran binnen branches maakindustrie, groothandel en commodity trading met hun branche-specifieke oplossingen meerdere succesvolle ERP-projecten hebben verkocht en geïmplementeerd.

 

cadran oracle industry partner of the year

2015: Cadran behaalt Oracle certificering BI Cloud Service

Hiermee is Cadran één van de eerste Nederlandse Oracle Certified Partners voor BI Cloud Service.

2015: Cadran wint Oracle Partner Award voor beste Vertical Industry Solution

Cadran Consultancy wint op JD Edwards Summit in Denver, de Oracle partner award voor de beste Vertical Industry Solution voor Commodity Trading & Risk Management (CTRM).

2014: Oprichting Redfaire International, Europa’s grootste Oracle JD Edwards partner

Drie leidende Europese JD Edwards partners kondigen, 11 november 2014, de oprichting van Redfaire International B.V. aan. De organisatie focust zich op bedrijven die hun ERP-oplossingen internationaal gebruiken. Voortaan hebben dit soort bedrijven door heel Europa gemakkelijk via één kanaal toegang tot de beste JD Edwards consultants voor implementatie en project management services.
Redfaire International B.V. is een initiatief van Cadran Consultancy (Nederland, België en Luxemburg), Full Speed Systems (Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Wit-Rusland), en Redfaire (Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk).

Redfaiire International

2014: OVI certificering voor Cadran’s CTRM-oplossing

Oracle heeft in Oktober 2014 de Commodity Trading & Risk Management (CTRM) oplossing van Cadran gecertificeerd via haar Oracle Validated Integration programma (OVI). Dankzij deze formele certificering is de CTRM-oplossing van Cadran vanaf nu wereldwijd beschikbaar via de Oracle Validated Integrations website.

Oracle Validated Integration

2013: Winnaar Oracle Award ‘Specialized Industry Partner of the Year’

Cadran Consultancy heeft deze Award onder andere ontvangen vanwege de ontwikkeling van specifieke Oracle Accelerate oplossingen voor de Groothandel en Food/Consumer Packaged Goods markt, maar ook door haar grote bijdrage bij de verkoop van Oracle JD Edwards, Oracle Business Intelligence en Fusion CRM software.

1998: Oprichting

Cadran is in 1998 opgericht door zes ervaren JD Edwards consultants. Ons doel: het optimaal ondersteunen van JD Edwards klanten in Nederland tijdens en na de implementatie van hun ERP-systeem.