Cloud ERP

JD Edwards in de Oracle Cloud

Cloud 9, de eenvoudige, kosteneffectieve manier om JD Edwards ERP naar de Oracle Cloud te migreren

Succesvolle migratie van uw JD Edwards data naar Oracle Cloud

Door uw ERP systeem over te brengen naar de infrastructuur van Oracle Cloud realiseert u een veiliger en future-proof IT-omgeving die naar wens is op- en af te schalen. Cadran is als partner van Redfaire International leverancier van de Cloud 9 architectuur. Cloud 9 is specifiek ontwikkeld door Redfaire om iedere JD Edwards-omgeving in de Oracle Cloud te laten draaien en werkt voor alle Oracle en non-Oracle workloads.

Door gebruik te maken van Cloud 9 wordt uw organisatie volledig ontzorgd. Wij nemen u alles uit handen; van het inregelen van de technische infrastructuur tot het doorlopend leveren van managed services en support. Een ERP-systeem moet gewoon altijd werken maar mag u niet afleiden van belangrijke taken die u niet kunt uitbesteden.

  • 100% applicatie-beschikbaarheid
  • No.1 JD Edwards Cloud Provider
  • Gratis migratie – we migreren gratis uw systemen naar Oracle Cloud wanneer u kiest voor Cloud 9.

Informatie & Pricing


Powered by

Redfaire

Meer over JD Edwards in de Oracle Cloud

Oracle Cloud infrastructuur

Cloud 9 JD EdwardsHet migreren van JD Edwards naar de Oracle Cloud biedt de perfecte basis voor uw digitale bedrijfstransformatie. Met uw ERP-systeem op Oracle Cloud Infrastructure zijn uw IT-systemen veilig, schaalbaar en toekomstbestendig.

 


Hoe verschilt Oracle Cloud van andere Cloud-providers?

Oracle Cloud Infrastructure is vanaf de basis opgebouwd als een Enterprise Cloud. Oracle IaaS is minimaal gelijkwaardig zoniet beter dan bedrijfsdatacenters op het gebied van performance, controle en het beheer. Dit terwijl het de schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen van openbare clouds levert.

Cloud 9 is speciaal ontworpen om JD Edwards ERP in de cloud te gebruiken en is geschikt voor alle Oracle en niet-Oracle workloads.

Moving JD Edwards to the Oracle Cloud

Meer informatie & Pricing

Download Informatie & Pricing

Cadran - Jan Stalman

Advies op maat over onze oplossingen?

Jan Stalman, Sales Manager bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.