JD Edwards in de Oracle Cloud infrastructuur JD Edwards in de Oracle Cloud infrastructuur
oracle-jd-edwards-erp-cloud

JD Edwards in de Oracle Cloud

Wij helpen u uw JD Edwards Cloud-roadmap te ontwikkelen, op uw voorwaarden en in uw eigen tempo.

Alle voordelen van Cloud

Het migreren van JD Edwards naar de cloud biedt de perfecte basis voor uw digitale bedrijfstransformatie. Met uw ERP-systeem op een cloud infrastructuur zijn uw IT-systemen veilig, schaalbaar en toekomstbestendig. Wanneer u overweegt om over te stappen naar de cloud, wilt u een duidelijk plan hebben met een gepersonaliseerde strategie voor uw organisatie.

Als jarenlange Oracle JD Edwards-partner met diepgaande kennis van Oracle Cloud, biedt Cadran de ondersteuning en ervaring om u te helpen deze strategie te creëren. Zo creëren we samen een JD Edwards Cloud Roadmap die past bij uw organisatie.

De cloud? Waarom eigenlijk?

Het verplaatsen van JD Edwards naar de Cloud levert financiële en technische voordelen op, en zorgt ervoor dat u wendbaar genoeg bent om te reageren op wat er in de toekomst kan gebeuren. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet:

  • TCO: de Total Cost of Ownership is lager. U verschuift infrastructuurkosten van CapEx naar Opex.
  • Flexibiliteit: Schaal omhoog en omlaag wanneer uw bedrijf dat nodig heeft.
  • Performance: Cloud levert superieure prestaties, klanten ervaren veel hogere rapportagesnelheden.
  • Minder risico: Beschermt tegen technologische veroudering. Verhoog uw investering in innovatie.
Ed Pieters

Ed Pieters

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Direct contact

Meer over JD Edwards in de Oracle Cloud

Oracle Cloud infrastructuur

Cloud 9 JD EdwardsHet migreren van JD Edwards naar de Oracle Cloud biedt de perfecte basis voor uw digitale bedrijfstransformatie. Met uw ERP-systeem op Oracle Cloud Infrastructure zijn uw IT-systemen veilig, schaalbaar en toekomstbestendig.

 


Hoe verschilt Oracle Cloud van andere Cloud-providers?

Oracle Cloud Infrastructure is vanaf de basis opgebouwd als een Enterprise Cloud. Oracle IaaS is minimaal gelijkwaardig zoniet beter dan bedrijfsdatacenters op het gebied van performance, controle en het beheer. Dit terwijl het de schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen van openbare clouds levert.

Cloud 9 is speciaal ontworpen om JD Edwards ERP in de cloud te gebruiken en is geschikt voor alle Oracle en niet-Oracle workloads.