Webinar: Grootboek & Voorraad Afletteren in JD Edwards - Cadran Consultancy Webinar: Grootboek & Voorraad Afletteren in JD Edwards - Cadran Consultancy
account-inventory-reconciliation-jd-edwards

Webinar: Grootboek & Voorraad Afletteren in JD Edwards

Datum en tijdstip

15 februari 2024

Inschrijven

Online

19:00 - 20:00 uur

Webinar: Grootboek & Voorraad Afletteren in JD Edwards

Als controller of financieel manager kan het een uitdaging zijn om tijdens de maandafsluiting de balans op te maken. De meeste bedrijven doen dit afletterproces nog steeds handmatig: en dat kost veel tijd. Een ander tijdrovend proces is de validatie van de voorraadwaarde in het grootboek met de logistieke voorraadwaarde.

Waarom deelnemen?

Neem deel aan het webinar voor Account & Inventory Reconciliation (AIR) om te leren hoe u tijd kunt besparen bij elke JDE-maandafsluiting door automatische optimalisatie van uw tussenrekeningen. Een efficiënte gebruiksvriendelijke afletter oplossing die:

  • U ondersteund bij de maandafsluitings- en inventarisatieprocessen.
  • Fouten in uw grootboek te verminderd en uw processen optimaliseerd.
  • Nauwkeurige informatie te produceerd voor uw accountant en auditkosten bespaard
  • Betrouwbare voorraadrapportage en uitleg van uw balansen biedt.

… En dit alles gebouwd binnen de JD Edwards Toolset en volledig geïntegreerd met uw JD Edwards ERP-systeem!

Wat gaan wij tijdens dit webinar doen?

In dit webinar zullen we de experts AIR laten demonstreren en hun inzichten geven hoe u de meest voorkomende problemen in uw afletterproces kunt aanpakken. En u leert hoe u journaalposten en voorraadtransacties automatisch kunt matchen om ervoor te zorgen dat het saldo van uw tussenrekeningen en voorraadrekeningen altijd up-to-date is!

Inschrijven

Neem deel aan het live webinar op donderdag 15 februari om 19:00 uur. U kunt zich via de onderstaande button eenvoudig inschrijven.