Cadran kiest eOne als partner voor unieke NetSuite iPaaS-oplossingen - Cadran Consultancy Cadran kiest eOne als partner voor unieke NetSuite iPaaS-oplossingen - Cadran Consultancy
eone netsuite integrations

Cadran kiest eOne als partner voor unieke NetSuite iPaaS-oplossingen

We zijn verheugd om een nieuw partnerschap tussen eOne Solutions en Cadran Consultancy aan te kondigen. Deze nieuwe samenwerking opent de deur naar een innovatief integratie platform, waarmee we onze NetSuite klanten nog beter kunnen ondersteunen in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Wat is eOne?

eOne Solutions staat bekend om haar krachtige iPaaS-platform, wat staat voor Integration Platform as a Service. Met dit platform kunnen NetSuite gebruikers niet alleen traditionele integraties bouwen voor het uitwisselen van gegevens tussen systemen, maar ook virtuele integraties. Hiermee worden externe gegevens direct in NetSuite weergegeven.

Cadran heeft zich altijd toegewijd aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Door de samenwerking met eOne kunnen we deze toewijding naar een hoger niveau tillen. De flexibiliteit van het eOne iPaaS-platform stelt ons in staat om een oplossing te bieden die NetSuite naadloos integreert met de bestaande systemen van onze klanten. En van die vlotte en efficiënte data-uitwisseling tussen alle systemen, kunnen NetSuite gebruikers enorm profiteren.

Madalynn Woolery, Partner Development Manager voor EMEA, legt uit:

“Ik ben heel blij om onze eerste Oracle NetSuite partner in de Benelux, Cadran Consultancy, te verwelkomen. Met hun 25 jaar ervaring in ERP-systemen is het Cadran team toegewijd aan het doorgronden van de bedrijfsprocessen van hun klanten en het leveren van oplossingen die hen in staat stellen om te groeien als bedrijf. Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking verder uit te breiden en de functionaliteit van hun klanten te verbeteren.”

Marcel van Es, Sales Team Lead bij Cadran Consultancy vult aan:

“De samenwerking met eOne geeft ons nu al heel veel energie. eOne biedt heel veel nieuwe mogelijkheden en stelt ons in staat om oplossingen te bieden die precies passen bij de unieke behoeften en systemen van onze klanten.

eone netsuite integrations smartconnect popdock

Meer weten over eOne?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van eOne Solutions voor uw bedrijf. Lees verder over eOne en kom meer te weten over de voordelen voor uw bedrijf.