Case: Just Amazing implementeert NetSuite | NetSuite ERP Case: Just Amazing implementeert NetSuite | NetSuite ERP

Just Amazing is klaar voor groei met NetSuite ERP

just amazing netsuite erp

Met trots kondigen we aan dat Just Amazing succesvol live is gegaan met hun NetSuite ERP systeem. De go-live van een ERP project is altijd een feestelijk, maar ook een spannend moment. De afgelopen maanden heeft ons NetSuite team samen met Just Amazing gezorgd voor een goede afbakening van het ERP project. Daarnaast hebben we medewerkers getraind, en het systeem geconfigureerd en ingericht. Tijdens het go-live weekend zijn al direct de eerste orders verwerkt in NetSuite. Op een paar kleine hobbels in de weg na, is de livegang soepel en probleemloos verlopen. Een onmisbare schakel in het implementatieproces was de ‘generale repetitie’ van de go-live die we enkele maanden voor het daadwerkelijke go-live weekend hebben uitgevoerd.

Over Just Amazing

Just Amazing is een innovatief en internationaal opererend bedrijf dat tal van succesvolle webshops runt. Deze bedrijven richten zich op diverse niche- en algemene internationale markten, en hebben de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Just Amazing verzendt jaarlijks meer dan 200.000 orders naar meer dan 30 Europese landen. 

De voordelen van NetSuite voor Just Amazing

En met de implementatie van NetSuite is Just Amazing klaar om verder te groeien. Alle processen, waaronder voorraad, fulfilment en finance zijn helemaal op elkaar afgestemd. En daar plukt Just Amazing direct de vruchten van. Het bedrijf heeft een betere controle over de voorraad en kan het fulfilment proces volledig beheren in NetSuite. Bovendien zijn de webwinkels van Just Amazing compleet geïntegreerd met het ERP systeem. Zo kunnen dagelijks grote aantallen orders op een efficiënte manier verwerkt worden. Gepickte orders worden van geprinte verzendlabels voorzien, waardoor pakketten sneller verzonden kunnen worden.

Met de go-live is de eerste mijlpaal in het ERP-project afgerond en is Just Amazing klaar om verder te groeien!


Marcel van Es

Interesse in NetSuite ERP?

Wilt u meer weten over NetSuite ERP? Neem contact op met Marcel van Es en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf.