DIETZ Power implementeert Oracle NetSuite ERP - Cadran Consultancy DIETZ Power implementeert Oracle NetSuite ERP - Cadran Consultancy
netsuite-erp-implementatie-dietz-power

DIETZ Power implementeert Oracle NetSuite ERP

netsuite-erp-referentie-dietz-power

Dietz Power is een fabrikant van elektrische rolstoelen gevestigd in Helmond. Dietz Power heeft één heel duidelijk doel: elektrische rolstoelen ontwikkelen die tot in het kleinste details aanpasbaar zijn, voor mensen met een beperkte mobiliteit van welke aard dan ook, voor gebruik in verschillende leefomgevingen.

Om hun doelen te bereiken, implementeerde Dietz Power de ERP oplossing NetSuite. In deze video vertelt Dick van de Beek, CEO bij DIETZ Power, over zijn keuze voor NetSuite en de samenwerking met Cadran als implementatiepartner.

“NetSuite is een programma waarmee je de toekomst aankan, wat inzichten geeft en je toch ook het gevoel geeft niet volledig afhankelijk te zijn van derden. We hebben in Cadran de partner gevonden die eigenlijk vrij direct door had wat hier moest gebeuren.”


Marcel van Es

Interesse in NetSuite ERP?

Wilt u meer weten over NetSuite ERP? Neem contact op met Marcel van Es en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf.