Oracle Applications Unlimited verlengd tot ten minste 2033 Oracle Applications Unlimited verlengd tot ten minste 2033
oracle-jd-edwards-erp-cloud

Oracle Applications Unlimited verlengd tot ten minste 2033

‘We luisteren goed wanneer onze klanten hun zakelijke behoeften delen en we erkennen dat uw Oracle on-premise applicaties van cruciaal belang zijn voor uw succes. We zijn toegewijd om u te helpen slagen.’

Applicaties en Support – een onverslaanbare combinatie

Om onze voortdurende betrokkenheid bij uw bedrijf te tonen, kondigt Oracle JD Edwards een verlenging aan tot ten minste 2033. Dit biedt u meer dan een decennium van voortdurende productontwikkeling, nieuwe functies en innovaties op de Continuous Innovation-releases en voortdurende Oracle Premier Support.

Als klant van Oracle Applications Unlimited zijn wij er om u te helpen de plannen van uw bedrijf te ondersteunen. Cadran’s missie is het bouwen van solide ERP-oplossingen die uw digitale toekomst stimuleren. JD Edwards rijke features en functionaliteiten, waaronder bijvoorbeeld de Orchestrator, zijn perfect in staat om uw lange termijn bedrijfsstrategie te ondersteunen.

Ondersteunende Bronnen

Bart Dix

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Oracle JD Edwards EnterpriseOne of over dit persbericht? Aarzel dan niet om met mij, Bart Dix, contact op te nemen.