erp-pakket erp-pakket
ERP-pakket

ERP-pakket

Oracle ERP-pakketten met multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen groeien.

ERP-pakket

ERP is een afkorting van Enterprise Resource Planning en is ontworpen om diverse bedrijfsprocessen te ondersteunen en te automatiseren. Voorbeelden van processen die ERP-pakketten kunnen automatiseren zijn onder andere de Financiële administratie, Inkoop, Productie en Voorraadbeheer. Een ERP-pakket kenmerkt zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daamee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van een ERP-pakket maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Een Multi-site, Multi-currency en Multi-language ERP-pakket

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Nieuwe technologie doet de grenzen vervagen en u kunt zich daarom richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, hebben Oracle ERP-pakketten de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei.

Oracle ERP

Welk ERP-pakket past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Cadran ERP-implementatiepartner

Cadran helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze ERP-pakket. Als Oracle Platinum partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Meer over ERP-pakket

Oracle NetSuite ERP-pakket

Oracle NetSuite ERP is een SaaS oplossing (Software as a Service) met brede functionaliteiten voor de Groothandel. Alle modules zijn geïntegreerd en al uw data is veilig opgeslagen in een centrale database in de Cloud. NetSuite is door zijn schaalbaarheid te gebruiken door zowel kleine als grotere multinationals en eenvoudig te implementeren door beschikbare templates voor o.a. de Groothandel. Omdat NetSuite een SaaS oplossing is heeft u geen eigen infrastructuur nodig en bent u altijd up-to-date met de laatste releases van de software en technologie. Met de Pay-as-You-Go pricing van NetSuite kunt u klein beginnen en uitbreiden als uw onderneming groeit.

  • Pay as You Go
  • Brede functionaliteit
  • Multi-site, Multi-country, Multi-language
  • Ingebouwde workflow
  • Rol gebaseerde dashboards
  • Groothandel template voor snelle implementatie
  • Voorraadbeheer, WMS en Scanning
  • E-Commerce & CRM
  • Geïntegreerde Business Intelligence
Meer over Oracle NetSuite ERP

?>

Bekijk onze Company video