ERP-pakket

ERP-pakket

Oracle ERP-pakketten met multisite, multi currency en multi language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen groeien.

ERP-pakket

ERP is een afkorting van Enterprise Resource Planning en is ontworpen om diverse bedrijfsprocessen te ondersteunen en te automatiseren. Voorbeelden van processen die ERP-pakketten kunnen automatiseren zijn onder andere de Financiële administratie, Inkoop, Productie en Voorraadbeheer. Een ERP-pakket kenmerkt zich door de integratie van de bedrijfsprocessen waardoor redundancy wordt vermeden, een hoge mate van efficiency wordt bereikt en iedereen in het bedrijf met hetzelfde systeem werkt en daamee met ‘one version of the truth’. Het gebruik van een ERP-pakket maakt het eenvoudiger om de juiste management-informatie snel te kunnen leveren waardoor betere analyses worden gemaakt en juiste beslissingen worden genomen.

Een Multisite, Multi currency en Multi language ERP-pakket

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als bij uw concurrentie. Nieuwe technologie doet de grenzen vervagen en u kunt zich daarom richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, hebben Oracle ERP-pakketten de multi-site, multi-currency en multi-language mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen bij deze groei.

Cadran helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze ERP-pakket. Als Oracle Platinum partner, met ruim 20 jaar ERP-expertise bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven weten wij wat er speelt in uw branche. Toewijding aan onze klanten en open en eerlijke communicatie vormen een uitstekende basis voor succesvolle en langdurige relaties met onze klanten.

Oracle ERP

Welk ERP-pakket past bij u?

Ontdek in 3 stappen

Meer over ERP-pakket

Oracle JD Edwards ERP-pakket

Oracle JD Edwards ERP biedt een complete en geïntegreerde oplossing voor Groothandels, Commodity Traders en Productiebedrijven. Er is een breed scala aan modules beschikbaar die de complexiteit van de bedrijfsprocessen van deze bedrijven ondersteunen. Oracle JD Edwards wordt wereldwijd door meer dan 2000 bedrijven in deze sectoren ondersteund, waaronder zowel lokale als multinational producenten. Dit ERP-pakket is volledig web-based en is leverbaar als On-Premise oplossing, maar ook als Cloud oplossing. Hierbij kan o.a. gebruikt worden gemaakt van het Oracle IaaS (Infrastructure as a Service) platform.

 • > 6.000 bedrijven gebruiken Oracle JD Edwards ERP
 • Gespecificeerde solide Roadmap
 • Zowel on-Premise als Cloud-oplossing beschikbaar
 • Mobile enabled
 • Internet of Things enabled
 • Multi-platform connection enabled
 • Multi-language, mulit-currency, multi-company
 • Scalable
 • Supply Chain Fulfillment
 • eCommerce, OMNI
 • WMS & Logistics execution

Lees meer over Oracle JD Edwards ERP

Bekijk onze Company video

Cadran logo

Advies op maat over onze oplossingen?

Onze collega, bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.