Gehoorbeschermer Comfoor kiest NetSuite ERP via Cadran Consultancy Gehoorbeschermer Comfoor kiest NetSuite ERP via Cadran Consultancy
Comfoor

Gehoorbeschermer Comfoor kiest NetSuite ERP via Cadran

Hoevelaken, 22 januari 2018 – Meerdere systemen vervangen door één geïntegreerd systeem was de belangrijkste driver voor Comfoor om een nieuw ERP-systeem te selecteren. Na een zorgvuldige afweging, in samenwerking met Ctac, is de keuze gemaakt voor Oracle NetSuite dat geleverd en geïmplementeerd wordt door ERP-specialist Cadran Consultancy.

‘Een innovatief Nederlands bedrijf dat marktleider is in gehoorbescherming en -verbetering op maat, mogen wij nu tot onze klanten rekenen’ zegt Marcel van Es, Sales Manager bij Cadran Consultancy met enige trots. ‘Toen wij halverwege 2017 ons eerste contact hadden met Comfoor werd snel duidelijk dat zij op zoek waren naar één platform met daarin alle functionaliteit voor productie, service & onderhoud, planning, verkoop, logistiek, finance en CRM. Een open omgeving die eenvoudig moest integreren met de 3D-scanning- en printing-software die gebruikt wordt voor de gehoorbescherming en -verbetering op maat’, vervolgt Van Es.

Frank Winkelhorst, Manager Finance bij Comfoor voegt hieraan toe: ‘Wij leveren een deel van onze producten via audiciens. Voor bestellingen, facturen en betalingen gaan zij allemaal gebruik maken van onze nieuwe ‘customer portal’ die gekoppeld wordt aan NetSuite. Hiermee krijgen wij het benodigde 360˚ klant-overzicht. Netsuite biedt de flexibiliteit om het systeem naar je eigen hand te zetten, terwijl deze aanpassingen automatisch meegaan in nieuwe updates. Dit vinden wij van groot belang’, vervolgt Winkelhorst.

Van Es is ervan overtuigd dat Comfoor een tevreden gebruiker gaat worden. ‘Met NetSuite wordt Comfoor totaal ontzorgd vanwege de cloud-infrastructuur. Software as a Service dus; geen onderhoud en dure upgrades en op- of afschalen naar wens. Zoals een modern ERP-systeem hoort te zijn’.

Winkelhorst sluit af met waarom Comfoor voor Cadran Consultancy heeft gekozen: ‘Gedurende het selectietraject heeft Cadran laten zien een betrouwbare partner te zijn met een bewezen projectaanpak. De supportdesk voor NetSuite die uitgevoerd gaat worden via Cadran’s Internationale joint venture Redfaire International was ook een belangrijk argument. Wij zijn op dit moment begonnen met de implementatie en verwachten net na de zomer live te gaan met NetSuite.’

Over Comfoor

Comfoor B.V. – Verrassend innovatief

De wijze waarop en mate waarin geluid bij ons binnenkomt is essentieel voor de kwaliteit van leven. Comfoor B.V. ontwikkelt, produceert en levert daarom al ruim 30 jaar, wereldwijd, verrassend innovatieve topproducten op het gebied van gehoorbescherming en gehoorverbetering.

Met de modernste technieken en voortdurende innovaties optimaliseren we de beleving van geluid, beschermen we zoveel mogelijk mensen tegen gehoorbeschadiging en helpen we mensen hun gehoor te verbeteren. Dat doen we vanuit waarden die kenmerkend zijn voor de producten en de mensen die bij Comfoor B.V. werken.

Comfoor logo

 

 

 

Comfoor werkt samen met audiciens en mensen die beter willen horen aan gehoorverbetering. Dat doen we door digitaal hoogwaardige oorstukjes op maat te produceren, die een optimale pasvorm garanderen. Hiervoor gebruiken we state-of-the art 3D printers in combinatie met handmatige afwerking.

Pluggerz by Comfoor logo

 

 

 

Met het merk Pluggerz levert Comfoor B.V. hoogwaardige gehoorbescherming voor thuis en op het werk. Digitaal geproduceerd en op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm, maar ook met standaard kwaliteitsproducten. Pluggerz Uni-Fit is een universele oordop met een uniek filter. De oordop dempt het geluid tot het gewenste niveau, terwijl communiceren goed mogelijk blijft. Pluggerz oordoppen zijn verkrijgbaar voor verschillende activiteiten, van zwemmen tot motorrijden en van festivals bezoeken tot in stilte een boek lezen of ongestoord slapen.

Over Cadran Consultancy

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner en reseller en volledig gespecialiseerd in ERP-implementaties bij groothandels en productiebedrijven. Met een team van bijna 60 medewerkers bedient Cadran diverse klanten in de Benelux. Cadran’s ERP-portfolio bestaat uit Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud. Cadran is medeoprichter van Redfaire International, een joint venture van 7 ERP-consultancy organisaties wereldwijd met meer dan 500 ERP-consultants.