Verjonging van Cadran directie | Cadran Consultancy Verjonging van Cadran directie | Cadran Consultancy

Verjonging directie Cadran

Na ruim 23 jaar doen Jan Wester en Henny Berends een stap terug als aandeelhouders van Cadran Consultancy. Een bijzonder moment, want zij stonden in 1998 aan de wieg van Cadran. Jan en Henny blijven gelukkig wel in hun huidige rollen aan Cadran verbonden waardoor de continuïteit voor onze klanten is gewaarborgd.

Daarnaast is Bart Dix als nieuwe aandeelhouder toegetreden en zal hij samen met Ed Pieters het bestuur van Cadran vormen. Bart heeft een achtergrond bij Redfaire International waar hij na verschillende functies het bedrijf de laatste jaren als Managing Director heeft aangestuurd.

We willen Jan en Henny bedanken voor hun grote inzet de afgelopen jaren om van Cadran een mooi en gezond bedrijf te maken, en zien uit naar de toekomst.

Van links naar rechts: Henny Berends, Ed Pieters, Bart Dix en Jan Wester

Over Cadran
Cadran Consultancy is gespecialiseerd in het implementeren, het leveren van support en het hosten van ERP-systemen bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven. Wij bedienen met onze 60 functionele en technische consultants meer dan 100 klanten in de Benelux.

Daarnaast is Cadran medeoprichter van Redfaire International, een joint venture van 11 internationale Oracle ERP consultancy organisaties met in totaal meer dan 650 ERP consultants.