Upgrades

Upgrades JD Edwards

Vanuit de nieuwste UI gebruik maken van voordelen die de nieuwste technologiën als IoT, Big Data & Analytics en Robotic Process Automation bieden.

Upgraden naar JD Edwards 9.2

Dankzij de nieuwe functionaliteiten van JD Edwards 9.2 is een upgrade zowel op de lange als korte termijn de moeite en investering waard. Met de intuïtieve gebruikersinterface UXOne kunt u uw werkomgeving volledig aanpassen aan uw eigen wensen, terwijl u tegelijkertijd alle belangrijke functionaliteiten van JD Edwards blijft gebruiken.
JD Edwards 9.2 geeft uw organisatie en gebruikers veel nieuwe mogelijkheden: van UXOne tot de integratie met andere moderne applicaties op basis van de Orchestrator.

Cadran uw JD Edwards 9.2-upgradepartner

Voor de upgrade naar 9.2 heeft Cadran een vooraf gedefinieerde upgrade-aanpak ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op 4 pijlers: Plan, Build, Business en Run. Het belangrijkste doel is om de oude omgeving zo efficiënt mogelijk over te zetten naar de nieuwe release.

Het aanbod van JD Edwards 9.2:

  • Continuous Delivery-model
  • UXOne – intuïtieve gebruikerservaring
  • Industry 4.0 – verbinding met andere applicaties o.b.v Orchestrator
  • Mobiele applicaties
  • 64-bits verwerking
  • Snelle schaalbaarheid
  • JD Edwards in de Oracle Cloud

Meer over Upgrades JD Edwards

Waarom upgraden naar JD Edwards 9.2?

Als u up-to-date wilt blijven met alle nieuwe technologieën, zoals het IoT, Big Data en analyses, AR & VR en procesautomatisering via robotica, is nu het moment om te upgraden naar de nieuwste versie van JD Edwards.

Dankzij de nieuwe functionaliteiten van JD Edwards 9.2 is een upgrade zowel op de lange als korte termijn de investering waard. Met de intuïtieve gebruikersinterface UXOne kunt u uw werkomgeving volledig aanpassen aan uw eigen wensen, terwijl u tegelijkertijd alle belangrijke functionaliteiten van JD Edwards kunt blijven gebruiken.

Industry 4.0 brengt momenteel revolutionaire veranderingen teweeg in meerdere branches. Via het integratieframework van JD Edwards kan uw bedrijf gebruik maken van de miljarden verbonden objecten die deel uitmaken van het Internet of Things, nieuwe technologie zoals robotica en slimme technologie zoals machine learning en spraakherkenning.
Daarnaast maakt het framework optimaal gebruik van de ontwikkeling en levering van nieuwe cloudapplicaties en het toenemende gebruik van mobiele apparaten voor de communicatie met zowel partners in de supply chain als klanten. Zo kunt u met deze open ERP ook integreren met collaboration tools als Slack en Microsoft Teams.

DENSO Europe – Upgrades

“De belangrijkste winst zit hem in het realiseren van een aanzienlijke efficiencyslag, doordat we heel veel handwerk hebben kunnen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van dagafschriften.”

- Pim de Groot, Director of F&A

Denso ERP upgrade
Cadran - Jan Stalman

Advies op maat over onze oplossingen?

Jan Stalman, Sales Manager bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.