Upgrades

Upgrades JD Edwards

Op flexibele wijze, met de nieuwste versie van uw software, uw bedrijf naar succes op de lange termijn aansturen.

Meer over Upgrades JD Edwards

JDE Upgrade en Migratie aanpak

Cadran is formeel Oracle Go9 partner op het gebied van upgrades en migraties naar Versie 9. Wij maken hierbij gebruik van een beproefde aanpak. Na een gedegen analyse van de technische en functionele inrichting stellen wij een projectplan op. Hierin worden alle relevante zaken beschreven zoals scope, planning, budget, doelstellingen, business benefits, activiteiten, projectorganisatie, verantwoordelijkheden, risico’s en aandachtspunten.

Cadran voert naast de technische upgrade en migratie ook de functionele implementatie en optimalisatie van de inrichting uit. Er zijn twee upgrade mogelijkheden: de traditionele upgrade van bijvoorbeeld een release 9.0.2 naar release 9.2 en de simpele upgrade van bijvoorbeeld release 9.0.2 of 9.1 naar release 9.2. Onderstaand overzicht geeft goed de verschillen weer in activiteiten en planning voor beide upgrades.

Simplified JD Edwards ERP upgrade

DENSO Europe – Upgrades

“De belangrijkste winst zit hem in het realiseren van een aanzienlijke efficiencyslag, doordat we heel veel handwerk hebben kunnen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van dagafschriften.”

- Pim de Groot, Director of F&A

Denso ERP upgrade
Cadran - Jan Stalman

Advies op maat over onze oplossingen?

Jan Stalman, Sales Manager bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.