Upgrades

Upgrades JD Edwards

Op flexibele wijze, met de nieuwste versie van uw software, uw bedrijf naar succes op de lange termijn aansturen.

Upgrades voor JD Edwards ERP

Cadran is formeel Oracle Go9 partner op het gebied van upgrades en migraties naar Versie 9. Als ‘One-Stop Shop’ kan Cadran de gehele upgrade of migratie verzorgen inclusief projectmanagement en aansturing van hardware leveranciers of andere derde partijen. Zowel upgrades naar alle JD Edwards EnterpriseOne Versie 9 als migraties van World naar EnterpriseOne kunnen door Cadran worden begeleid en uitgevoerd.

  • Oracle Go9 partner
  • Beproefde aanpak
  • One-stop-shop
  • Upgrades en migraties
  • Optimalisatie van inrichting
  • Traditionele en simpele upgrades

Meer over Upgrades JD Edwards

JDE Upgrade en Migratie aanpak

Cadran is formeel Oracle Go9 partner op het gebied van upgrades en migraties naar Versie 9. Wij maken hierbij gebruik van een beproefde aanpak. Na een gedegen analyse van de technische en functionele inrichting stellen wij een projectplan op. Hierin worden alle relevante zaken beschreven zoals scope, planning, budget, doelstellingen, business benefits, activiteiten, projectorganisatie, verantwoordelijkheden, risico’s en aandachtspunten.

Cadran voert naast de technische upgrade en migratie ook de functionele implementatie en optimalisatie van de inrichting uit. Er zijn twee upgrade mogelijkheden: de traditionele upgrade van bijvoorbeeld een release 9.0.2 naar release 9.2 en de simpele upgrade van bijvoorbeeld release 9.0.2 of 9.1 naar release 9.2. Onderstaand overzicht geeft goed de verschillen weer in activiteiten en planning voor beide upgrades.

Simplified JD Edwards ERP upgrade

Cadran logo

Advies op maat over onze oplossingen?

Onze collega, bij Cadran, praat u graag bij over de mogelijkheden voor uw organisatie.