Industrial Manufacturing

Van kleine onderdelen tot complexe machines: uw wereld houdt niet op bij engineering

Industrial Manufacturing
Als er een zaak belangrijk is voor bedrijven in de wereld van Industrial Manufacturing is dat het begrip van lean management de sleutelwaarde vormt. De huidige eisen aan complexe technologische machines vraagt een continu verbeterproces: nieuwe technieken, andere vraag, nieuwe spelers op de markt. Het managen van al deze processen vraagt om een ERP-oplossing die niet alleen rekening houdt met deze eisen maar ook uw voorraden, uw leveranciersrelatie en uw productieplanning monitort en bewaakt. Productie bij Bravilor Bonamat

Lean manufacturing & Project Based Manufacturing

ERP voor de Maakindustrie is aan het veranderen. Productie wordt meer en meer project gebaseerd en de ERP-software volgt die beweging. Steeds meer industriële producenten worden elk jaar betrokken in complexe, order gestuurde modellen zoals engineer-to-order (ETO) en hebben alle beschikbare tijd nodig om zich te onderscheiden in een wereldwijde markt. Tegelijk wordt de druk op het interne productieproces opgevoerd om steeds efficiënter te werken door het toepassen van Lean Manufacturing.

Mobility

Nieuwe ontwikkelingen worden in snel tempo naar de markt gebracht. Ook voor de Maakindustrie is de informatievoorziening op mobiele apparaten als tablets een toevoeging op de bestaande bedrijfsprocessen. Met behulp van tablets en tracking devices volgt u de werkorders tijdens het productieproces en vinden gereedmeldingen sneller plaats. Foutmeldingen en testresultaten geven direct inzicht in de kwaliteit en efficiency van het totale productieproces. Met Oracle JD Edwards EnterpriseOne ERP waarborgt u de continuïteit van de bedrijfsprocessen maar bent u ook in staat de gewenste veranderingen door te voeren. JD Edwards EnterpriseOne voorziet u van adequate stuurinformatie voor de day-to-day business en levert u strategische informatie voor uw lange termijn beslissingen.

JD Edwards EnterpriseOne voor Industrial Manufacturing

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is een complete en geïntegreerde ERP-oplossing voor zowel kleinere en middelgrote (MKB) producenten als grotere internationaal opererende bedrijven in de Industrial Manufacturing branche. Speciaal voor bedrijven in het MKB is de Oracle Accelerate oplossing voor de Industrial Manufacturing branche ontwikkeld.

Snelle implementatie, voorspelbare kosten

Oracle Accelerate is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te configureren ERP-oplossing gebaseerd op Oracle JD Edwards ERP, die uw veranderende bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Oracle Accelerate biedt brede industrie specifieke functionaliteit en bevat voorgeconfigureerde bedrijfsprocessen, documenten en rapportages gebaseerd op “Best Practices” binnen uw branche. Door gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen en partner know-how is een snelle implementatie realiseerbaar. U bent daardoor in staat een compleet ERP-pakket snel, tegen voorspelbare kosten en zonder risico’s te implementeren.

Industriespecifieke functionaliteiten

Met onze oplossing voor Industrial Manufacturing bent u in staat om uw logistieke kosten te reduceren door een adequaat voorraadbeheer en efficiënte afhandeling van orders en leveringen. U kunt uw planning van uw productie optimaliseren middels verbeterde forecasting, supply chain planning, productie scheduling en projectplanning. Oracle JD Edwards ondersteunt verschillende productievormen zoals Make-to-Stock, Make-to-Order, Assembly-to-Order en Engineer-to-Order. Dit in zowel een Discrete of een Repetitive Manufacturing omgeving. Met behulp van onze geïntegreerde scanoplossing vereenvoudigt u de activiteiten op de vloer en worden die gegevens automatisch geïntegreerd in het ERP-systeem van Oracle JD Edwards. Oracle JD Edwards beschikt tevens over uitgebreide management informatie en rapportages, waarmee u beter inzicht krijgt in uw bedrijfsprocessen.

Video

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin