Oracle JD Edwards ERP

Een volledig geïntegreerde oplossing die uw complete bedrijfsprocessen ondersteunt, is voor uw bedrijfsvoering essentieel

Complete geïntegreerde branche oplossingen

Oracle JD Edwards is een geïntegreerde ERP (Enterprise Resource Planning) applicatie voor het ondersteunen van uw bedrijfsprocessen. Een complete oplossing gebaseerd op wensen en ervaringen vanuit diverse branches, zoals Groothandel, Commodity Trading, Food, CPG, Fashion, Life Sciences & Health en Industrial Manufacturing.

Brede en diepe branche functionaliteit

Oracle JD Edwards ondersteunt als ERP pakket een breed scala aan bedrijfsprocessen zoals Finance, Projecten, Inkoop, Voorraadbeheer, CRM, Verkoop, Forecasting, Productie en Supply Chain Management.  Doordat het ontwikkelteam van Oracle JD Edwards een duidelijke focus heeft op bedrijven binnen de Industrie, Groothandel , Constructie en Engineering biedt het pakket ook specifieke functionaliteit voor die branches.

Multisite, Multi currency en Multi language mogelijkheden

U ziet steeds meer globalisering, zowel bij uw klanten als de concurrentie. JD Edwards EnterpriseOne geeft uw organisatie mogelijkheden om zaken te doen waar uw klanten zaken doen. U kunt zich richten op nieuwe markten, waar ook ter wereld. En als uw bedrijf groeit, heeft JD Edwards EnterpriseOne de multisite mogelijkheden en schaalbaarheid om u te helpen met het beheer van deze groei. Redfaire International, een joint venture van Cadran, FSS en Redfaire, ondersteunt u bij het internationaal inzetten van Oracle JD Edwards ERP. Onze meertalige JD Edwards consultants bieden lokale expertise en ondersteunen u bij de technische, organisatorische en culturele uitdagingen van een wereldwijde ERP-implementatie.

Moderne Architectuur

Oracle JD Edwards heeft een State of the Art web-based architectuur, welke geïntegreerd is met Microsoft Office. De software heeft een zeer gebruiksvriendelijke web-based user interface, die zowel op uw desktop als op mobiele platforms (iPhone, iPad en Android) beschikbaar is.  Met de Application Integration Server (AIS) technologie van Oracle JD Edwards kunt u zelf nieuwe Apps ontwikkelen, maar ook gebruik maken van vele standaard mobiele applicaties. Ook heeft Oracle JD Edwards ingebouwde procesdiagrammen en workflow. JD Edwards is volledig platform onafhankelijk en draait op Oracle Solaris, Linux, Unix, Windows en I-series en op de belangrijkste databases (Oracle, MS SQL en UDB).

24/7 mobiel toegang tot uw ERP-systeem

Werknemers willen steeds vaker, 24/7 toegang tot actuele bedrijfsinformatie. Het beschikbaar hebben van de noodzakelijke ERP-informatie op mobiele devices wordt steeds meer als gewoon gezien. Werknemers willen met de nieuwste technologieën werken, zowel  privé als zakelijk. Cadran levert u deze nieuwe manier van werken door gebruik te maken van de nieuwste Oracle ADF Mobiele technieken. De bestaande Oracle JD Edwards schermen zijn hierdoor beschikbaar gemaakt voor uw mobiele apparaten. Buiten de vele standaard uitgeleverde mobiele schermen zijn ook nieuwe schermen eenvoudig te realiseren.

Snel en eenvoudig te implementeren

Oracle JD Edwards is flexibel, configurabel en kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderingen van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.  Bij de implementatie kunt u gebruik maken van onze vooringerichte Oracle Accelerate branche templates. 

Door deze als startpunt voor uw implementatie te gebruiken kunt u een aanzienlijke versnelling in uw project bereiken. Na een gedegen Fit-Gap analyse zijn afwijkende processen te configureren en aan te passen aan uw bedrijfssituatie. Onze meegeleverde documenten, implementatie methodiek, conversie tools etcetera, bieden u een uitstekend startpunt voor een snelle succesvolle implementatie.

Business Intelligence en rapportage

Oracle JD Edwards biedt uitgebreide mogelijkheden voor Business Intelligence en rapportage middels Oracle Business Intelligence Apps (BI Apps) en One View Reporting.
Oracle BI biedt uitgebreide mogelijkheden voor dashboards en analyses op de diverse functionele gebieden en heeft daarnaast een solide beveiligingsmodel. Medewerkers in alle lagen van uw organisatie hebben hiermee toegang tot de analyses in Oracle BI.
Oracle’s JD Edwards One View Reporting biedt uitgebreide mogelijkheden voor eindgebruikers voor het maken van real time rapportages. One View Reporting beschikt standaard over een uitgebreid aantal voorgedefinieerde rapporten zodat uw organisatie direct inzicht verkrijgt en hierop kan sturen.

Ingebouwd Integratie platform

Oracle JD Edwards maakt volledig gebruik van de Oracle Service Oriented Architectuur, waarmee u eenvoudig uw bestaande applicaties, websites, leveranciers en afnemers kunt integreren. Bij het ontwikkelen van de koppelingen met andere applicaties wordt gebruik gemaakt van business services, waardoor uw interfaces eenvoudig onderhoudbaar zijn.

Internet of Things (IoT)

In de wereld van het Internet of Things (IoT) zijn machines, samen met uw mensen en processen, allemaal met elkaar verbonden. Met behulp van Machine-to-Machine (M2M) communicatie worden organisaties beter en sneller in staat gesteld om hun meest uitdagende business problemen op te lossen. Deze systemen werken door middel van het aanbrengen van sensoren om informatie te verzamelen zoals temperatuur, geografische positionering, hoeveelheid druk of trillingen. De JD Edwards Orchestrator Studio en de IoT Orchestrator zorgen voor de laatste stap in het integratieproces tussen de IoT-gegevens en uw JD Edwards ERP-systeem. De Orchestrator Studio is een intuïtieve web-based applicatie die gebruikt wordt om de transformatiesets te definiëren om van IoT-gegevens tot transactie-geschikte data in JD Edwards te komen.  Deze bewerkte gegevens worden vervolgens real-time verwerkt met de IoT Orchestrator. Dit stelt u in staat om snel en ononderbroken toegang tot real-time gegevens te krijgen met de mogelijkheid om deze gegevens continue te verwerken voor het optimaliseren van uw operatie.

Brochure

Oracle brochure JD Edwards EnterpriseOne ERP
Oracle whitepaper JD Edwards E1 IoT Orchestrator

Video

 

Deel deze informatie

Twitter Linkedin